FEBE Transport Kft.

Title Image

Szállítmányozás

Cégünk széles fuvareszköz kínálatot, valamint egy biztonságos, gyors és hatékonyan működő szállítmányozói hálózatot biztosít Önnek magasan képzett, többéves fuvarszervezői tapasztalattal rendelkező kollégáink odaadó munkájának és a megfelelő irodai infrastruktúrának köszönhetően.

Megbízóink között közel 100 db állandó, tőkeerős termelő- és gyártó vállalat, illetve nagykereskedés is megtalálható, melyek nemzetközi áruszállításait jellemzően az Európai Unió területén, de igény szerint egyéb országokban is szervezzük és bonyolítjuk közúton.

Közel 60 állandó partnerünk nemzetközi áruszállításait szervezzük és bonyolítjuk le közúton, jellemzően az Európai Unió területén, de igény szerint egyéb országokban is. Komplett rakományokat, rész- és gyűjtőrakományokat fuvarozunk főként Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Anglia, Románia, Olaszország és Spanyolország területére, export és import viszonylatban is.

Együttműködő partnereink köre az elmúlt években folyamatosan bővült, s mára közel 80 gondosan kiválasztott alvállalkozóval állunk szerződéses kapcsolatban. A kiépített kapcsolatoknak köszönhetően egy biztonságos, gyors és hatékonyan működő szállítmányozói hálózat áll az Ön rendelkezésére, melyre a legjobb garanciát minderre megbízó partnereink széles köre és rendszeres megbízásaik jelentik.