FEBE Transport Kft.

Title Image

Fuvarozás

Ön már tudja, hogy mit, mikor és hova kellene szállítania, de még nem tudja, hogy mivel? Már kapott ajánlatot a fuvarozásra, de az drága, mert a jármű jóval nagyobb, mint amekkorára szüksége lenne? Esetleg a visszautat is Önnek kellene fizetnie?

16 db saját, műholdas (GPS) járműkövető rendszerrel felszerelt kamionnal állunk az Ön rendelkezésére. Együttműködő partnereinknek köszönhetően további több mint 100 autót szintén folyamatosan foglalkoztatunk, így az Ön igényeihez igazodva különböző teherbírású szállítóeszközt tudunk ajánlani. Célunk a minél kedvezőbb kapacitáskihasználtság elérése, illetve a költséghatékony megoldások biztosítása.

Cégünk nemcsak saját kamionjaival, de spedíciós tevékenysége révén további több mint 100 fuvareszközzel áll az Ön rendelkezésére a közúti szállítmányozáshoz. Változó teherbírású és típusú járműveink lehetővé teszik az Ön árujának költséghatékony, kedvező kapacitáskihasználtsággal történő szállítását szinte egész Európában, export és import viszonylatban egyaránt.

Járműpark

Cégünk gépjárműparkjában, illetve a gondosan kiválasztott alvállalkozóinkon keresztül rendelkezésre álló együttes járműkapacitásban az alábbi gépkocsitípusok találhatóak meg:

  • 1,5 tonna teherbírású furgon (4-8 raklap)
  • 7,5 tonna össztömegű ponyvás kisteherautó (3,2 t teherbírás, 15-18 raklap)
  • 40 tonna össztömegű ponyvás, daruzható nyerges gépjárművek (24t teherbírás, 33 raklap)
  • Mega ponyvás kamionok (3m belmagasság, 24t teherbírás, 34 raklap)
  • Dobozos felépítményű járművek
  • Hűtős kamionok
  • Tartálykocsik

Járműveink átlagos életkora 0-5 év között mozog, műszaki biztonságukat szerződött szakszervizünk színvonalas munkája és szakmai hozzáértése garantálja. A járműpark korszerűsítése, régebbi évjáratú kamionok minőségi cseréje folyamatosan történik.

Járműveink GPS rendszerrel és Web-Eye nyomkövető rendszerrel felszereltek, mely biztosítja Önnek a folyamatos, gyors információszolgáltatást a szállítás alatt álló áru hollétéről. Kiemelt partnereinknek lehetőséget biztosítunk a rendszerhez történő közvetlen hozzáférésre is, így Ön akár az Interneten keresztül is betekintést nyerhet a szállítás menetébe.